Ga naar hoofdinhoud

Picnic fulfilment center Zwolle nadert voltooiing: de eerste beelden


Picnic nieuwste warehouse is opgeleverd. Bouwbedrijf Aan de Stegge Twello heeft het pand opgeleverd. De eerste beelden.

Picnic timmert nationaal en International logistiek flink aan de weg. In Zwolle komt één van de grootste, geautomatiseerd fulfilment centra van de online super. Het pand is recent door bouwbedrijf Aan de Stegge Twello opgeleverd aan de ontwikkelaar Impact Vastgoed en eigenaar UBS Asset Management.

Innovatieve werkwijze

Het nieuwe, zeer hoogwaardige en duurzame fulfilment center heeft een vloeroppervlak van circa 45.000 m². Het distributiecentrum op Hessenpoort in Zwolle gebruikt de modernste technologie om aan ruim 200.000 gezinnen per week de boodschappen te kunnen leveren. Verdeeld over drie temperatuurzones is er ruimte voor meer dan 400.000 kratten om producten in op te slaan.

Lees ook
Mechanisering is de toekomst voor Picnic en ceo Michiel Muller

Frankrijk

De opmars van Picnic beperkt zich niet enkel tot Nederland waar het fors aan de weg timmert met nieuwe geautomatiseerde fulfilmentcentra. Ook over de grens heeft het flinke groeiambities. Zo wil het in Duitsland volgend jaar twintig dc’s openen. In Frankrijk moet eveneens flink terrein worden gewonnen. In het land van de wijn en de kaas wil Picnic in 2023 verviervoudigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven