Nanomagazijnen rukken op: investering van 3,8 miljoen dollar • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Nanomagazijnen rukken op: investering van 3,8 miljoen dollar


Noyes Technologies heeft bij een financieringsronde 3,8 miljoen dollar opgehaald. De startup automatiseert warehouses middels gerobotiseerde nanomagazijnen. 

Noyes is leverancier van een geautomatiseerd en flexibel nano-opslagsysteem dat speciaal is ontworpen om gebruikt te worden in steden. Zo creëert Noyes relatief goedkope opslagruimte dicht bij stedelijke gebieden. 

“Er is grote behoefte aan technologie die het businessmodel van snelle e-commerce duurzaam en winstgevend maakt. Noyes doet precies dat”, zegt Benedikt Schoeler van investeringsmaatschappij Vsquared Ventures.

Het in München gevestigde Noyes zal het geld investeren in het uitbreiden van zijn magazijntechnologie. Ook gaat het bedrijf extra medewerkers aannemen.  

Noyes is opgericht door Marco Prüglmeier en Aaron Spiegelburg, die samen meer dan veertig jaar ervaring hebben in lean logistics, warehousing en robotics. “We zijn de eerste aanbieder die onze klanten intelligente, volledig geautomatiseerde nanomagazijnen biedt waarmee processen duurzaam kunnen worden geoptimaliseerd en de kosten aanzienlijk kunnen worden verlaagd”, zegt Spiegelburg.

5 tot 10 seconden per SKU

Dankzij snelle picktijden van slechts vijf tot tien seconden per SKU bespaart het systeem van Noyes veel tijd ten opzichte van handmatige processen. Hiernaast maakt Noyes flexibele infrastructuren mogelijk en de mogelijkheid om 2.000 SKU’s te comprimeren in een magazijn van 30 vierkante meter met een plafondhoogte van ruim 2 meter.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven