Ga naar hoofdinhoud

Körber en Hai Robotics bundelen krachten


Körber en Hai Robotics gaan  samenwerken.  De samenwerking stelt Körber in staat de warehousing systemen van  Hai Robotics wereldwijd te kunnen aanbieden.

Körber, dat vorig jaar nog een onderdeel van Siemens inlijfde, gaat een strategisch partnerschap aan met Hai Robotics. Het partnerschap stelt Körber in staat om de producten van Hai Robotics wereldwijd aan te bieden als onderdeel van zijn oplossingen, in het bijzonder de autonome robots van Hai, die onder meer in gebruik zijn in het dc van Hunkemöller.

Samenwerking

Sinds 2016 is Körber actief in het opzetten van strategische partnerschappen voor de integratie van mobiele robotoplossingen. In 2022 werd nog een partnerschap gesloten met Attabotics. De samenwerking met Hai Robotics zal leiden tot een efficiëntieverbetering van de magazijnoperaties, waarbij de efficiëntie tot drie tot vier keer wordt verhoogd en de opslagdichtheid met maar liefst 80% tot 400% zal toenemen, claimen beide bedrijven.

Michiel Veenman, vice president Körber Fulfilment Solutions: “Wij geloven dat de oplossingen van Hai Robotics zich onderscheiden van andere aanbiedingen in de markt, waardoor het een uitstekende aanvulling is op ons portfolio.”

Kane Luo, vice president van het International Business Center bij Hai Robotics: ” Onze voortdurende toewijding aan flexibele automatisering heeft onze klanten al voorzien van de efficiëntie die nodig is om de magazijnactiviteiten te stimuleren, en we zijn verheugd om dit voort te zetten via onze samenwerking met Körber. Deze samenwerking zal de positie van zowel Hai Robotics als Körber als pioniers in de industrie verder versterken.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven