Ga naar hoofdinhoud

Kardex en Tompkins Robotics gaan samenwerken


Tompkins Robotics en Kardex Solutions gaan een strategische partnerschap aan.

De tSort robot, die worden geïntegreerd bij Hunkemoller in Unna, koppelen aan een Autostore? Dankzij de aangekondigde samenwerking tussen Kardex Solutions en Tompkins is dit nu mogelijk.

Mike Futch, president en CEO van Tompkins Robotics: “Onze samenwerking met Kardex zal klanten helpen arbeidsbesparingen te realiseren, fulfillmentprocessen verder te automatiseren en waarde te creëren die verder gaat dan wat beide bedrijven afzonderlijk kunnen leveren. De innovatieve oplossingen die onze samenwerking oplevert, maken efficiëntie en kostenbesparingen voor onze klanten mogelijk.”

Met tSort kan AutoStore, die recent concurrentie heeft gekregen van Nederlandse bodem, elke poort elke bestemming laten bereiken en kan het AutoStore systeem een grote batchcapaciteit hebben, waardoor het gecombineerde systeem veel efficiënter wordt.

Mitch Hayes, president van Kardex Solutions ziet ook een aanzienlijke toegevoegde waarde van de samenwerking. “Tompkins is niet alleen toonaangevend op het gebied van innovatie in de toeleveringsketen, maar heeft ook een uitstekende reputatie op het gebied van kwaliteitsproducten en tijdige levering van projecten. Net als de AutoStore Control Software (ACS) zal tSort direct integreren in het Kardex FullfillX WES-platform, wat ervoor zal zorgen dat onze klanten een gestroomlijnde softwareoplossing krijgen voor hun totale systeem.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven