Ga naar hoofdinhoud

Jungheinrich en Logisnext breiden samenwerking uit met joint venture


Jungheinrich en Logisnext lanceren Rocrich AGV Solutions (Rocrich). De joint venture moet zorgen voor extra groei in de Noord-Amerikaanse markt en gemak voor de klant.

Logisnext, dat in de Benelux wordt geleid door Martijn Huuskes, en Jungheinrich werken al meer dan 15 jaar samen in Noord-Amerika. Om verder te groeien in dit werelddeel richten ze samen Rocrich op; een joint venture die de AGV portfolio’s van Logisnext’s Rocla merk en die van Jungheinrich, dat in april de EAE 212a autonome Mobiele Robot lanceerde, combineert binnen de al bestaande MCJ joint venture. De uitgebreide samenwerking moete zorgen voor een one stop shop omgeving voor de klant op de gebieden product- en serviceoplossingen van beide merken, aldus de partners.

Uitgebreid portfolio

Met het gecombineerde aanbod, zullen de product- en serviceportfolio’s van Jungheinrich en Rocla Rocrich in staat stellen om alle belangrijke gebruikssituaties van klanten te dekken, van standaard tot speciale AGV’s en automatische heftrucks.

Om een nog sterkere partner voor de markt te worden, zal Rocrich de Noord-Amerikaanse organisatie laten groeien en de lokale capaciteiten verder versterken. Als onderdeel van deze strategie zal het zijn capaciteiten uitbreiden op het gebied van verkoop, inbedrijfstelling, installatie en aftersales. Tegelijkertijd zal de joint venture gebruik maken van de kennis van Jungheinrich en Rocla’s expertise om de bestaande klantenondersteuning en ervaring in de regio verder te verbeteren. Rocrich werkt samen met meer dan 570 Logisnext dealerlocaties in Noord-Amerika.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven