Jumbo is zeker: distributiecentrum op tijd klaar ondanks problemen aannemer • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Jumbo is zeker: distributiecentrum op tijd klaar ondanks problemen aannemer


De financiële problemen bij aannemer ASK Romein (dat inmiddels failliet is) heeft geen gevolgen voor de oplevering van het Vers distributiecentrum in aanbouw. Jumbo is er van overtuigd dat het warehouse op tijd klaar is.

Jumbo bouwt op het terrein waar in 2019 het gemechaniseerde warehouse is geopend, een nieuw gemechaniseerd CDC voor de categorie Vers. Het distributiecentrum in Nieuwegein meet 40.000 vierkante meter.  Of de geplande opening begin 2024 doorgaat, wordt nog spannend nu de aannemer ASK Romein, dat ook tekende voor het nieuwe Nunner dc, in financieel zwaar weer is gekomen.

In gebruik name niet in gevaar

De bouwer heeft namelijk uitstel van betaling aangevraagd. Door de financiële problemen ligt het werk van het bedrijf in kwestie, ASK Romein International B.V. dinsdag stil. Dat geldt ook voor de Jumbo-locatie in Nieuwegein. Maar de problemen hebben geen gevolgen voor de oplevering. Daar van is Jumbo overtuigd, omdat de bouw in de ‘afrondende fase zit.’ Jumbo laat via een woordvoerder weten: “De bouw van ons nieuwe geautomatiseerde distributiecentrum voor versproducten bevindt zich in een afrondende fase. Momenteel wordt er enkel nog gewerkt aan de afwerking van het geheel. De in gebruik name van het distributiecentrum komt hierdoor dus ook niet in gevaar en is nog steeds begin 2024 gepland.”

Het distributiecentrum Vers zal zich toeleggen op de gemechaniseerde nationale distributie van verse producten met een houdbaarheid vanaf 8 dagen. In deze categorie vallen artikelen zoals zuivel, kaas, vleeswaren, tapas, salades en gekoelde dranken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven