Ga naar hoofdinhoud

IAM Robotics verandert naam


IAM Robotics heeft een andere naam. Volgens het robotbedrijf is de naamsverandering nodig vanwege zijn hernieuwde missie.

IAM Robotics, dat korte tijd actief was in het e-fulfilment distributiecentrum van Kruidvat, gaat voortaan door het leven onder de naam Onward Robotics.

Volgens het bedrijf markeert de rebranding een spannend nieuw hoofdstuk in zijn evolutie, ondersteunt het de recente groei en weerspiegelt het zijn hernieuwde missie om een revolutie teweeg te brengen in orderverwerkingsprocessen en de operationele productiviteit te verhogen.

Nieuwe robot

Onward Robotics voegde eraan toe dat het een grote marktvraag heeft ervaren sinds de lancering van het nieuwe Pyxis technologieplatform en de Lumabot person-to-goods autonome mobiele robots. De Meet Me-oplossing van het bedrijf coördineert mensen en robots als een samenhangend systeem, waardoor opslag-, logistieke en productiebedrijven hun productiviteit kunnen verhogen, operationele risico’s kunnen beperken en kunnen schalen zonder extra personeel. Onward Robotics voegt eraan toe dat de oplossing dit jaar wordt getest in live productieomgevingen.

Lance VandenBrook, ceo: “Deze overgang is voor ons een spannend en transformerend proces geweest. Onward Robotics weerspiegelt beter het sterke voorwaartse traject van de organisatie, ons doortastende en doelgerichte team en bovenal onze toewijding om onze klanten en de wereldwijde toeleveringsketen vooruit te helpen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven