Houweling heeft primeur met Intellistore • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Houweling heeft primeur met Intellistore


Intellistore is live. Het nieuwste compacte opslag- en orderpicksysteem van Nederlandse bodem draait in Bleiswijk waar Houweling Group de primeur heeft.

Toen Marc Houweling vier jaar geleden sprak met Oscar van Buijtene, hoorde hij voor het eerst over diens geesteskind Intellistore, dat door groei een nieuw pand betrekt. “We werden meteen enthousiast van het verhaal van Oscar. Ons warehouse is ingericht volgens het man-naar-de-goederen-principe, terwijl Intellistore een goederen-naar-de-man-systeem is. We hadden al eens een vergelijkbaar systeem in actie gezien en toen de wens uitgesproken om ooit zelf zo’n systeem te installeren. Die kans kregen we toen Oscar een locatie zocht voor de eerste Intellistore.”

Details maken het verschil

Intellistore lijkt veel op Autostore, maar de verschillende zitten in de details. Intellistore denkt met zijn eigen oplossing dan ook een alternatief te kunnen bieden dat beter is. Het bedrijf claimt dat het systeem een 20 tot 30 procent hogere capaciteit op basis van eenzelfde aantal robots ten opzichte van andere systemen.

Houweling heeft het systeem in maart dit jaar in gebruik genomen. De eerste resultaten zijn positief.

Lees als abonnee de ervaringen en het complete verhaal vanaf volgende week
Nog geen abonnee: bekijk de (digitale) opties

i

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven