Ga naar hoofdinhoud

Hai Robotics vergroot slagkracht in Groot-Brittannië


Logistex, leverancier van geautomatiseerde material handling en software (WMS) oplossingen, en Hai Robotics gaan samenwerken.

Logistex, system integrator die met name actief is in Groot-Brittannië en Hai Robotics, dat sinds deze zomer een eigen kantoor het in de UK, bundelen de krachten. Dit partnerschap stelt beide bedrijven in staat om innovatieve oplossingen te leveren die magazijnactiviteiten optimaliseren, de productiviteit verhogen en de algehele efficiëntie verbeteren.

Hai Robotics bundelde eerder al de krachten met Körber, Het Chinese merk werkt ook sinds vorig jaar samen met Savoye.

Robotisering

De integratie van de ACR’s van Hai Robotics in de material-handlingoplossingen van Logistex zal een naadloze en efficiënte verplaatsing van goederen mogelijk maken, processen stroomlijnen en operationele kosten verlagen, claimen beide partijen.

Tony Gruber, Managing Director van Logistex: ” Als onafhankelijke systeemintegrator zijn we voortdurend op zoek naar samenwerking met innovatieve technologiepartners. Hai Robotics’ toewijding aan de ontwikkeling van hun toonaangevende telescopische ACR’s versterkt het portfolio van geïntegreerde geautomatiseerde oplossingen die Logistex kan bieden aan onze huidige en toekomstige klanten.”

Damien Skinner, Country Manager UK & Ireland van Hai Robotics: “We zijn verheugd om onze krachten te bundelen met Logistex en hen te helpen bij hun reis om de topaanbieder van geïntegreerde robotica-oplossingen in het Verenigd Koninkrijk te worden. Door onze samenwerking krijgt het uitgebreide netwerk van Logistex toegang tot de innovatieve ACR goederen-to-person orderverzamelsystemen van Hai Robotics, met name onze veelgeprezen telescopische ACR, de HaiPick A42T.”

Inmiddels heeft een gerenommeerde Britse retailer, naam is niet genoemd een eerste ACR order geplaatst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven