Ga naar hoofdinhoud

Hai Robotics innoveert Haipick: kleine aanpassing met grote gevolgen


Hai Robotics heeft de nieuwste toevoeging aan zijn productportfolio gelanceerd: de HaiPick A42T-E2. De HaiPick A42T-E2 is uitgerust met een grijphaak die zorgt voor hogere opslagdichtheid.

 ’s Werelds eerste autonome case-handling robot (ACR) met telescopische grijphaak. Zo omschrijft Hai Robotics zijn nieuwste aanpassing aan de Haipick die sinds een paar jaar op de markt is en onder meer operationeel is in het warehouse van Hunkemöller.

Bakken vijf diep

De grijptechnologie is een integraal onderdeel van de nieuwe oplossing van Hai Robotics: het HaiPick System 3. Elke robot gebruikt een enkele grijphaak om bakken tot vijf diep op te pakken, kan 35 tot 55 bakken per uur verwerken en kan orderverzamelen tot een hoogte van 10 meter.

HaiPick System 3 is een gestandaardiseerd systeem met Hai’s telescopische Grapple Hook ACR’s en Fast-transit K50 autonome mobiele robots (AMR) die werken met een snelheid van 4 m/s, aldus het bedrijf.

Peter Guan, general manager at Hai Robotics EMEA: “HaiPick System 3 is een krachtige en flexibele oplossing die met bedrijven meeschaalt om onmiddellijke klanttevredenheid te bereiken. In combinatie met de telescopische grijphaak ACR kunnen magazijnen een efficiëntieniveau en ROI van nieuwe hoogten bereiken in zowel B2B- als B2C-activiteiten, zoals in de 3PL- en kledingindustrie.”

De lancering vond plaats tijdens de opening van het experience center in Berkel en Rodenrijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven