Ga naar hoofdinhoud

GreyOrange maakt open speelveld van robots in magazijnen met lancering GreyMatter Open API


GreyOrange lanceert GreyMatter open API (application programming interface). De noviteit maakt de integratie van andere robots in het warehouse eenvoudiger.

GreyOrange, dat begin 2022 nog de snelste pickrobot ter wereld introduceerde volgens eigen zeggen, komt nu met een oplossing waardoor robots makkelijker met elkaar kunnen samenwerken.   

Vrijheid

De API stelt de robotoplossing van elke leverancier in staat om naadloos verbinding te maken met het GreyMatter uitvoeringsorkestratieplatform, waardoor klanten de vrijheid hebben om de technologie te kiezen die bij hun magazijnomgeving past, stelt het Indiase robotbedrijf.

Samenwerkende robotspecialisten

Onder de API kan GreyMatter nu autonome mobiele robots (AMR) en andere uitvoerende agenten orkestreren van bedrijven die zich hebben aangesloten bij het GreyOrange Certified Ranger™ Network (CRN)-ecosysteem. Deze groep omvat onder andere toonaangevende leveranciers zoals HAI Robotics (bekend van de Haipick), Fetch Robotics (overgenomen door Zebra), Mushiny Intelligence, Technica International, Vicarious en Youi Robotics.

Lees ook
Warehouse robotiseren in vier stappen: deel 1 de exploratiefase

“De open API-integratie van GreyMatter maakt het gemakkelijk voor elke robotfabrikant om met ons samen te werken en deel uit te maken van ons ‘gekozen platform'”, zegt Samay Kohli, mede-oprichter en CEO van GreyOrange. “GreyMatter API is een antwoord op de wereldwijde vraag naar flexibele, geautomatiseerde uitvoeringsoplossingen die voldoen aan de specifieke behoeften van klanten zonder deze te beperken tot het bereik van één enkele leverancier.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven