FOX Global Logistics met ‘sterke Chinese band’ kiest nieuw WMS • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

FOX Global Logistics met ‘sterke Chinese band’ kiest nieuw WMS


Eind 2019 verhuisde FOX Global Logistics naar ‘The FOX BOX’, een nieuw multifunctioneel warehouse van 40.000 vierkante meter met kantoorruimte. Tegelijkertijd koos de logistiek dienstverlener voor een nieuw WMS.

Unieke band met China

FOX Global kent haar origine in Nederland als expediteur, maar opereert inmiddels met een breed scala aan logistieke diensten en oplossingen over de hele wereld. Dankzij de unieke historische band met China, waar ook een deel van de roots van FOX Global ligt, heeft het bedrijf een groot netwerk in dit Aziatische gebied. 

“Ondanks dat we wereldwijd een logistieke oplossing bieden, richten we ons bij FOX Global vooral op extra zorg en aandacht voor onze klanten,” aldus oprichter Norman de Vos. “Op deze manier proberen we elke dag de beste service te bieden.”

Toekomstbestendig WMS

FOX Global is in de loop der jaren geëvolueerd van traditioneel expeditiebedrijf naar een internationaal georiënteerde logistiek dienstverlener, die naast expeditie ook focust op transport en warehousing. Door de opgestelde groeistrategie en de recente uitbreiding was een nieuw, toekomstbestendige WMS-oplossing noodzakelijk om de nieuwe mondiale kansen met beide handen aan te grijpen en klanten beter te kunnen bedienen.

Meegroeien met groeistrategie

De oplossing vond FOX Global bij Boltrics. Met de wens om in de toekomst verzekerd te zijn van een up-to-date platform dat continu doorontwikkeld wordt voor de logistieke branche, werd er voor de software van Boltrics gekozen. 

Norman: “De gekozen oplossing biedt de mogelijkheid om alle bedrijfsprocessen te bevangen in een integrale oplossing die mee kan groeien met onze groeistrategie.” Op dit moment richt FOX Global zich onder andere op integratie van EDI, Document Capture, douane en het klantportaal. Hiermee wil het bedrijf groeien op het gebied van connectiviteit met opdrachtgevers en applicaties van derden. Bovendien biedt de oplossing ruimte voor één Finance systeem en een digitale factuurstroom die de administratieve last verlicht en minimaliseert binnen FOX Global. Kortom, een passende stap, waarmee FOX Global Logistics klaar is voor de toekomst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven