Ga naar hoofdinhoud

Fortna lanceert Last Mile Solution Center


Fortna komt met een Last Mile Solution Center. Het expertiseorgaan ondersteunt sorteer- en distributiecentra bij het automatiseren van (last mile) operaties om de productiviteit te verhogen en kosten te verlagen.

Efficiëntere warehouse operaties creëren met hulp van gebundelde expertise. Dat biedt Fortna, dat bij GLS in Utrecht twee nieuwe sorteermachines heeft geïnstalleerd, sinds vandaag aan.

Automatisering

Last Mile Solution Center noemt de automatiseirngsexpert zijn nieuwste oplossing, een centrum dat complete netwerkoplossingen aanbiedt, waaronder operationeel ontwerp en implementatie, geautomatiseerde material-handlingapparatuur, robotica en een uitgebreide reeks lifecycle services.

Antonio Amadasi, Fortna vice president, Last Mile Solution Center. “Het Last Mile Solution Center biedt extra waarde aan onze missie en helpt verder bij het optimaliseren van downstreamactiviteiten en het bereiken van positieve bedrijfsresultaten. Het team zal zich ook bezighouden met verdere en specifieke productverbeteringen om perfect te voldoen aan de behoeften van onze klanten.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven