Element Logic breidt portfolio uit met overname softwareleverancier • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Element Logic breidt portfolio uit met overname softwareleverancier


Element Logic neemt S&P Computersysteme over en breidt zo zijn software-ecosysteem voor magazijnoptimalisatie uit.

Element Logic, bekend als leverancier van Autostore wereldwijd en sinds kort ook samenwerkt met Addverb, neemt S&P Computersysteme over, een Duitse leverancier van softwareoplossingen voor intralogistiek.

Uitbreiding aanbod Element Logic

Door deze overname kan Element Logic zijn softwarepakket uitbreiden. Het MFC-platform (Material Flow Controller) voor het beheer van de goederenstroom SuPCIS-L8, gepubliceerd door S&P Computersysteme, wordt toegevoegd aan WCS eManager, robotarm eOperator en MFC eController.

Deze suite zal voortaan alle intralogistieke processen kunnen beheren: transportsystemen, AMR, automatische bevoorrading en voorraadbeheer, in kaart brengen van ordervoorbereidingsprocessen, optimalisatie van bewegingen binnen het magazijn, aansturing van pakstations.

“Met S&P blijft Element Logic zijn expertise en reikwijdte van oplossingen voor magazijnautomatisering uitbreiden. Deze nieuwe strategische acquisitie versterkt onze positie als leider in intralogistiek en voegt nieuwe vaardigheden toe aan ons platform van softwareoplossingen om het autonome magazijn van morgen te ontwikkelen”, zegt Isabelle Dubois, Managing Director van Element Logic France.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven