Ga naar hoofdinhoud

Dit wordt Skechers nieuwste geautomatiseerde distributiecentrum


Skechers bouwt verder aan zijn mondiale logistiek. Het nieuwste warehouse wordt vergaand geautomatiseerd. TGW mag de klus klaren.

Skechers wil groeien en zijn e-commerce business in China verbeteren. Reden voor het schoenenmerk een vergaand geautomatiseerd warehouse te bouwen nabij Shanghai.

Shuttlemagazijn

Ongeveer 50 km ten noorden van de Chinese economische metropool implementeert TGW een e-commerce systeem voor Skechers, dat in Luik zijn Europese warehouse heeft staan. De gekozen material handling systemen zijn vergelijkbaar met het shuttlemagazijn (TGW) van Skechers in Taicang dat in 2020 in gebruik is genomen en bestellingen verzendt naar B2B-klanten. Meer dan 140 shuttles flitsen razendsnel door de acht gangen en zorgen voor opslag en ophalen.

Kingdrive TGW

Het kernelement van de oplossing nabij Shanghai is een 13 kilometer lang netwerk van energiezuinige KingDrive transportbanden (die ook worden gebruikt in het Puma dc) dat niet alleen alle gebieden van het systeem met elkaar verbindt, maar ook zorgt voor de aansluiting op het bestaande fulfillment center. Daarnaast omvat de levering een Natrix sorteersysteem en 14 orderverzamelwerkplekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven