Ga naar hoofdinhoud

Dit wordt het nieuwe hoofdkwartier van Locus Robotics


Locus Robotics bouwe een nieuw hoofdkantoor. De bouw is een gevolg van de sterke groei. Het nieuwe hoofdkwartier komt in Amerika.

Locus Robotics, dat recent nog de ‘grootste ‘amr deal ooit afsloot met DHL, groeit hard en om die reden bouwt de robotspecialist in Wilmington, Massachusetts een nieuwe hoofdlocatie.

“We zijn erg blij met de eerste steen van ons nieuwe hoofdkantoor in Wilmington”, zegt Rick Faulk, CEO van Locus Robotics. “Dit is een belangrijke mijlpaal die ons robuuste groeitraject weerspiegelt en onze toewijding om een revolutie teweeg te brengen in de sector van magazijnautomatisering met geavanceerde, AI-gestuurde roboticaoplossingen.”

De bijna 18.580 vierkante meter grote faciliteit in de omgeving van Boston wordt het middelpunt van de groeiende wereldwijde activiteiten van Locus Robotics en zal onderdak bieden aan Locus’ team van ingenieurs, productie- en operationele professionals. De ruimte biedt ook ruimte voor toekomstige uitbreiding en groei.

Uitbreiding gamma robots Locus

Locus Robotics, dat inmiddels actief is in 14 Europese landen, lanceerde Vector eerder dit jaa in Amerika op de Promat. De Europese primeur was voor LogiMat. Locus Vector is een compacte AMR met omnidirectionele mobiliteit en een robuust laadvermogen. De bot kan lading tot 272 kilo transporteren. De afmetingen zijn 76,2×56,5×50,8 cm. Met een volle batterij kan Vector 8 tot 10 uur actief zijn.Later dit jaar volgt de sterkste AMR van allemaal: Max. Eerst in Amerika en in de lente van 2024 in Europa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven