Ga naar hoofdinhoud

Deze drie netwerkoplossingen toont Werma op de Hannover Messe


Werma Signaltechnik gaat op de Hannover Messe van 2018 haar drie nieuwste, intelligente netwerkoplossingen presenteren voor procesoptimalisatie. Deze ‘retrofit’-systemen zijn ‘Industry 4.0’-proof, plug and play-compatible en volgens Werma eenvoudig te installeren bij bedrijven van elk formaat. 

Eenvoud in innovatie
Veel bedrijven staan voor de uitdaging om logistieke processen te optimaliseren. Vaak moet er gedeald worden met bestaande constructies en systemen. Tot nu toe zijn er weinig adaptieve, eenvoudige netwerkoplossingen beschikbaar die voldoen aan de industry 4.0-standaard en tevens achteraf geïmplementeerd kunnen worden. Werma biedt naar eigen zeggen oplossingen die ‘out of the box’ & ‘plug and play’ zijn. Elk van de te koppelen systemen (netwerkmachines, werkstations, FIFO-stellingsystemen) zijn volgens de fabrikant eenvoudig te installeren of achteraf aan te passen. Door beter zicht op het logistieke proces kan dit bijdragen aan vermindering van uitvaltijd en het automatisch aanvullen van materiaalvoorraad.

3 oplossingen op Hannover Messe
Op de beurs kan de bezoeker drie verschillende netwerkoplossingen bekijken, ervaren en testen, namelijk:
1) StockSAVER: een nieuw kanban-systeem voor productie-logistiek.
2) SmartMONITOR: een slim systeem voor het verzamelen en monitoren van gegevens.
3) AndonSPEED: een call-for-action-systeem voor optimalisatie in handmatige werkstations & logistieke operaties.

Deze draadloze oplossingen voor procesoptimalisatie zijn te vinden in hal 7, stand A37 op de Hannover Messe in Hannover. Werma Signaltechnik is in Europa actief in het ontwerpen en maken van signaaltechnologie-producten. Ook deze producten zijn te zien hun beursstand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven