Ga naar hoofdinhoud

Dematic wil VAE veroveren en opent extra kantoor  


Dematic heeft een kantoor in Abu Dhabi geopend. Met de opening van dit tweede regionale kantoor vergroot Dematic haar aanwezigheid voor het ontwerpen en leveren van geautomatiseerde magazijnen en distributiecentra.

Het nieuwe Dematic kantoor in Abu Dhabi, dat op ruim een uur rijden ligt van het hypermoderne Landmark dc dat door Dematic is ingericht, bevindt zich in het industriële district Musaffah, in het zuidwestelijke gedeelte van Abu Dhabi. Dit wordt beschouwd als een van de belangrijkste economische gebieden binnen de VAE.

Beide kantoorlocaties worden geleid door het Dematic verkoopteam in Dubai van Mithun Perinchery, Head of Sales voor het Midden-Oosten, Turkije en Afrika en door Thomas Rosenau, verantwoordelijk voor de Installation & Customer Service.

Perinchery: “Natuurlijk staan we in de regio bekend als het bedrijf dat door Landmark Group is geselecteerd voor het automatiseren van hun omvangrijke en ultramoderne O-mega-distributiecentrum. Het is echter ons doel om Dematic in het hele Midden-Oosten te vestigen als de voorkeurspartner voor intralogistiek, automatisering en software.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven