Ga naar hoofdinhoud

De virtuele wereld van de intralogistiek op congres in Amsterdam


Kunstmatige intelligentie, blockchain-technologie & virtual reality; al deze moderne technieken, toegepast in de intralogistieke industrie komen aan bod tijdens het internationale congres ‘Intralogistic Solutions‘ in Amsterdam op 27 & 28 juni.

De logistieke sector ondergaat een digitale transformatie. Door inzet van blockchain-en cloud based technologie worden logistieke processen zichtbaar en beter te optimaliseren. Ze kunnen het verwerken van (Big Data) gegevens veel eenvoudiger maken. In het moderne warehouse kunnen robots, robotica-applicaties, drones en virtual reality het werk vergemakkelijken. Digitalisering is een dan ook een essentiële factor bij snel orderpicken en het realiseren van efficiëntere magazijn- en materiaalstromen in de gebruikte systemen.

Paneldiscussies
Diverse experts afkomstig uit de intralogistieke wereld bespreken tijdens dit congres hoe automatisering de toekomst van de interne logistiek beïnvloedt. De focus ligt op de huidige trends en ontwikkelingen op het gebied van ‘Industry 4.0′ en hoe digitale transformatie binnen logisitieke bedrijven tot een succes leidt. Via paneldiscussies debatteren experts over stellingen en thema’s als: ‘Hoe kan kunstmatige intelligentie en toepassing van IoT-connectiviteit (internet of Things) het transport(proces) van goederen positief beïnvloeden? Tot op welk niveau is automatisering te bereiken in het orderpickproces? Welke energie-concepten zijn op lange termijn economisch rendabel?

Belangrijkste thema’s op een rijtje:

• Orderpicking in omnichannel
• Integratie van data en oplossingen voor opslag
• Energy concepts of the future Energie concepten van de toekomst
• Disruptieve technologieën in de intralogistiek
• Klant cases

• Bekijk het complete programma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven