Covariant sleept vele miljoenen investeringsgeld binnen • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Covariant sleept vele miljoenen investeringsgeld binnen


AI-roboticabedrijf Covariant mag weer vele tientallen miljoenen dollars op de rekening bijschrijven. De start up gebruikt het geld om de systemen nog sneller en slimmer te maken.

Covariant, dat recent zijn samenwerking met Knapp verlengde, heeft aan geld geeb gebrek de komende tijd. Het AI-robotbedrijf, dat onder meer actief is in het fulfilment center van  Active Ants in België, heeft 75 miljoen dollar losgegeuterd bij bestaande en nieuwe investeerders. Covariant sleepte in 2021al 80 miljoen dollar binnen.

Supply chain en e-commerce

“Deze investering stelt ons in staat om het Covariant Brain verder te ontwikkelen als een capabeler basismodel en om het Covariant Brain toe te passen op nog meer use cases in een grote verscheidenheid aan sectoren,” vertelt ceo Peter Chen aan TechCrunch. “Nu de vraag naar e-commerce blijft groeien en de veerkracht van de supply chain steeds belangrijker wordt, hebben we enorme vooruitgang geboekt met wereldwijde retailers en logistieke dienstverleners en kijken we ernaar uit om binnenkort meer details over deze partnerschappen te onthullen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven