Ga naar hoofdinhoud

Binnenkijken in het nieuwe, geautomatiseerde  warehouse van Bonfix (video)


Bonfix legt de laatste hand aan zijn nieuwe warehouse. Automatisering is troef in het distributiecentrum dat in april live moet gaan.

Bonfix groeit uit zijn jasje, reden voor de Nederlandse leverancier van fittingen voor sanitaire installaties en centrale verwarmingssystemen om een nieuw distributiecentrum te bouwen van 10.000 vierkante meter pal naast het bestaande dc in Zwolle. 

De bouw startte begin vorig jaar. Een jaar later is de klus bijna geklaard en wordt de laatste hand gelegd aan de inrichting die bol staat van automatisering.

Fastpick Vanderlande

Om zijn interne logistiek efficiënter te maken kiest Bonfix voor de implementatie van een geautomatiseerd opslag- en picksysteem. Bonfix rust zijn nieuwe warehouse uit met Fastpick van Vanderlande, dat zich nu ook meer focust op het mkb. Fastpick is gebaseerd op het geautomatiseerde opslag- en ophaalsysteem (AS/RS) Adapto, hetzelfde systeem dat Crocs ook gaat toep[assen in zijn nieuwe dc in Dordrecht.

Marcel R. van Buul, oprichter en eigenaar van Bonfix: “Bij ons draait het allemaal om klanttevredenheid. We zijn ervan overtuigd dat Fastpick ons in staat zal stellen om onze klanten te blijven voorzien van wat ze nodig hebben – en wanneer ze het nodig hebben.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven