Ga naar hoofdinhoud

Auto-onderdelen logistiek per robot: zo doen ze dat in Dubai


New East General Trading, een distributeur van auto-onderdelen robotiseert zijn warehouse in Dubai. Het distributiecentrum wordt voorzien van Haipickrobots onder aanvoering van Savoye.

New East General Trading, een distributeur van auto-onderdelen, heeft Savoye, dat recent de distributierechten verwierf van Haipick van Hairobotics, de opdracht gegeven haar distributiecentrum in Dubai, te automatiseren.

Haipick robots

Het is dan ook diezelfde Haipick, die ook actief is bij Hunkemöller, die een centrale rol speelt in de nieuwe operatie. Savoye biedt een oplossing dat bestaat uit Intelis-serie transportbanden, Haipick autonome robots en Pick-To-Light-technologie, allemaal beheerd door Warehouse Execution Software (WES), die de robots en transportbanden synchroniseert met de processen van de klant

Ahmed Ahli, ceo van New East: “We zijn verheugd de krachten te bundelen met Savoye en hun oplossingen te gebruiken om de efficiëntie van onze magazijn- en orderverzamelactiviteiten te verbeteren. Door de expertise van Savoye te integreren in de activiteiten van ons distributiecentrum in Dubai hopen we de efficiëntie van de handel in auto-onderdelen tussen de VAE en andere GCC-landen te verbeteren.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven