Addverb opent software centre voor slimme magazijnautomatisering • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Addverb opent software centre voor slimme magazijnautomatisering


Addverb heeft een nieuw Software Development Centre (SDC) geopend in India. Het centrum moet innovatieve oplossingen voor magazijnautomatisering en material handling leveren.

Addverb, dat sinds kort samenwerkt met Element Logic, heeft forse groei- en innovatieplannen. Reden voor het bedrijf om een nieuw software centre te openen.

Groei robots

Het Software Development Centre is gevestigd in Skymark One, Noida, nabij Delhi in India en moet Addverb in staat stellen om geavanceerde enterprise software-oplossingen te ontwikkelen voor de groeiende reeks robots van het bedrijf.

Robotfabriek

De lancering van de nieuwe SDC sluit aan bij de ambitie van het bedrijf om slimme, hoogwaardige oplossingen voor magazijnautomatisering te ontwikkelen voor klanten wereldwijd. Het bedrijf heeft al een productiefaciliteit genaamd Bot-Valley in Noida, die ook een R&D-afdeling en een customer experience-centrum heeft. Addverb bouwt een van de grootste robotica productiefaciliteiten ter wereld nabij Delhi.

Robotica talent

Het nieuwe centrum zal Addverb’s groeiende portfolio van robotica- en automatiseringsoplossingen ondersteunen en innovatieve oplossingen voor magazijnautomatisering en material handling leveren. Noida zal een centrale plek worden voor robotica-talent in India en zal talent uit het hele land aantrekken.

“We zijn erg blij met de opening van ons nieuwe Software Development Centre in Noida,” zegt Sangeet Kumar, CEO van Addverb. “Dit nieuwe centrum is een bewijs van ons marktbereik en onze groei in de VS en Europa. Het SDC zal ons in staat stellen onze softwareontwikkeling te versnellen en onze klanten nog meer waarde te bieden.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven