Addverb en Velociti gaan samenwerken • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Addverb en Velociti gaan samenwerken


Addverb, leverancier van automatiseringsoplossingen is een partnerschap aangegaan met Velociti, leverancier van technologische oplossingen. De alliantie moet geïntegreerde magazijnautomatisering en robotica naar toeleveringsketens vooronder meer supermarkten brengen.

Addverb, de Indiase automatiseringsspecialist ging eind vorig jaar nog samenwerken met Element Logic. Nu gaat het een partnerschap aan met Velociti.

Addverb, dat sinds begin vorig jaar met een kantoor in Zoetermeer actief is in Nederland en Europa (onder leiding van Nederlander Pieter Feenstra) heeft onder meer mobiele robots, ASRS, picktechnologieën en software in zijn portfolio.

Krachtenbundeling voor het warehouse

Door de samenwerking met met de oplossingen van Velociti Alliance stelt het bedrijf distributiecentra en magazijnen in staat om de opslagcapaciteit en pick throughput te vergroten, verklaart Addverb de alliantie.

Steve Hobbs,senior director sales bij Addverb. “De bestaande ervaring van Addverb op het gebied van e-commerce, kruidenierswaren, eten en drinken en micro-fulfilment, gecombineerd met de samenwerking met Velociti Alliance, zal ruimschoots het hele scala aan industrieën dekken. Onze uniforme oplossingen bieden onze klanten onmiddellijke voordelen en maken tegelijkertijd de weg vrij voor voortdurende innovatie.”

De softwareoplossingen van Velociti helpen groothandelsdistributiefaciliteiten om workflows nauwkeuriger en met minder vertraging te beheren. Hun software omvat: CloudLogic, een gamificiation systeem dat pick- en verpakkingsopdrachten binnen microseconden bijwerkt op basis van de locatie van de werknemer en verkeerspatronen in het magazijn.

“Velociti Alliance is verheugd om verder te gaan met Addverb om geïntegreerde oplossingen te ontwerpen voor prestaties van de volgende generatie”, zegt David S. Driskill, CEO, Velociti Alliance North America, Inc. “Ons partnerschap combineert software en hardware van wereldklasse in een verenigd oplossing, die meer winst zal opleveren voor de bedrijfsresultaten van onze klanten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven