Marktnieuws

De 23 jarige Antwerpse ingenieur Noë van Bergen wint de Egemin ie-net Prijs 2013. Deze prijs bekroont het beste conceptuele, innovatieve afstudeerwerk bij ingenieurs.

De Egemin ie-net Prijs stimuleert jong talent om grensverleggend, innovatief en creatief te werken, en dit met een internationaal perspectief voor ogen. Noë van Bergen kon de jury overtuigen met het hoge ontwikkelingsniveau van zijn dossier, en de manier waarop hij creatief kon meedenken buiten het geijkte denkkader. De 23-jarige Antwerpenaar zit in zijn laatste masterjaar burgerlijk ingenieur werktuigkunde, optie mechatronica en robotica aan de KU Leuven. Zijn masterscriptie gaat over ‘tijdsoptimaal padvolgen van differentieel vlakke systemen’, toegepast op een portaalkraan met visiegebaseerde evaluatie.

Initiatief

ie-net is de koepelvereniging van alle Vlaamse ingenieurs. ie-net is een initiatief van de Koninklijke Vlaamse Ingenieursvereniging (KVIV) en de Vlaamse Ingenieurskamer (VIK); en plaatst technologie, techniek en wetenschap op het voorplan. ie-net brengt de toegevoegde waarde van ingenieurs in beeld door hun bijdrage aan een duurzame welvaartscreatie en aan de maatschappij in zijn geheel te accentueren.

Klik hier voor meer informatie

Klik hier voor alle details over de wedstrijd

Meer informatie: Egemin Automation

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

TEST
x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven